Sikker, forutsigbar og pålitelig leveranse

Sikker, forutsigbar og pålitelig leveranse

Ischebeck består av dyktige medarbeidere med høy og bred kompetanse. Våre selgere fungerer som prosjektledere og loser deg trygt gjennom hele prosessen.

Arbeidsprosess

Ischebeck består av dyktige medarbeidere med høy og bred kompetanse. Vi har stor gjennomføringsevne og står i jobben til den er fullført. Våre medarbeidere er løsningsorienterte, innovative og genuint interessert i bygg og anlegg. Vi har lang erfaring med alt fra små til store og komplekse jobber. Våre selgere fungerer som prosjektledere og loser deg trygt gjennom hele prosessen. De følger deg opp med utstyr, løsninger, tegninger, hva som skal gjøres og når det skal gjøres. De har kontroll på myndighetskrav og HMS. De jobber også tett med våre teknikere for å gi deg de mest optimale og konstruktive løsningene for ditt prosjekt.

Kompetanse

Våre teknikere er ingeniører med tung kompetanse innen bygg og anlegg. De jobber med kalkulasjon og strukturanalyser, og kan tilby design i både 2D og 3D.

Geoteknikk er et fag som krever høy ekspertise, og derfor er vi stolte av å ha et utmerket samarbeid med
Huth og Wien Engineering AS for å tilby deg det beste innen geoteknikk.

Trygghet

Når du velger Ischebeck kan du være trygg. Vi leverer det beste i alle ledd, helt fra planlegging til gjennomføring. Når vi sier ja til en jobb, leverer vi. Til riktig tid, pris og mengde.

Ønsker du vår ekspertise til ditt prosjekt?

Ta kontakt for en uforpliktende prat.