Forankringstilbehør

Forankringstilbehør

Robusta Gaukel har mange smarte forankringstilbehør som forenkler arbeidet ved forskaling. Forankringshylsen er en, slaghylse med slagdor en annen.

Skruanker med mutter og verktøyhode

Skruankeret med konisk mutter og innbygget verktøyhode er en smart løsning. Alt er mulig – fra 5 til 50 mm tykkelse på det som skal forankres, 17-30 mm diameter på hullet takket være den koniske mutteren. Verktøy er ikke nødvendig – bare enda ett skruanker siden hodet på skruankeret er en åpen sekskant som passer til å trekke fast den koniske mutteren.

Forankringshylse 2

Forankringshylsen er en enkel måte å forberede forankring på. Hylsen skrus til ønsket høyde i den gjengede fikseringsplaten som deretter fikseres til armeringsjernene på ønsket plass. Så er det bare å støpe. Etterpå finner du forankringshylsen lett takket være hetten med en pigg på som stikker opp. Løft av piggen og skru fast staget.

Slaghylse

Denne slaghylsen for 15 mm Dywidagstag er smidig og svært enkel i bruk. Det trenges bare et hull med 22 mm diameter så kan slaghylsen settes ned i hullet. Med hjelp av slagdoren tvinges hylsen å ekspandere og så er det bare å trekke fast staget.

Slagdor

Slagdoren brukes til å ekspandere slaghylsen i et 22 mm hull for 15 mm Dywidagstag.

  • Kun 22 mm hull nødvendig for 15 mm Dywidag-stag
  • Raskere forankring
  • Ergonomisk
  • Forankring med Dywidagstag
  • Forankring av fotplater til støtter